Radionica: Suočavanje sa stresovima u razlazu roditelja

VAŽNA OBAVIJEST SVIM ZAINTERESIRANIM RODITELJIMA KOJI SE RAZVODE ILI SU SE RAZVELI A OSJEĆAJU DA TREBAJU POMOĆ

Suočavanje sa stresovima u razlazu roditelja

Razlaz roditelja uključuje njihove opsežne prilagodbe na taj proces i na novonastale životne okolnosti. Mnoge od tih prilagodbi su vrlo zahtjevne radi suočavanja s brojnim stresovima u kratkom vremenskom periodu: sudski i drugi postupci, otežano dogovaranje roditelja, pojačana briga o djeci, promjena životnih rutina i okoline.

Radi olakšavanja prilagodbe roditelja na navedene stresove provodi se istoimeni program kroz 4-dijelni ciklus radionica s temama: (1) Životni stresovi – poljubac smrti ili začin života?, (2) Na tijelo usmjereno suočavanje: progresivna mišićna relaksacija, autogeni trening, tehnike disanja, (3) Na um usmjereno suočavanje: restrukturiranje, mindfulness, problem-solving i (4) Integracija suočavanja u svakodnevni život.

Radionice provodi psiholog s 15-godišnjim iskustvom u savjetovanju, po cijeni od 200kn (160kn + PDV) za ciklus odnosno 50 kn (40kn + PDV) po radionici. Plaćanje pri dolasku na radionicu.

Program se održava u Udruzi Dijete –razvod, Huga Badalića 2, I. kat, svake subote od 12.00 – 15.00 sati (dva školska sata), 4 tjedna za redom, u grupi od 7-10 polaznika. Svi polaznici tijekom mjesec dana dobivaju besplatno savjetovanje o suočavanju sa stresovima putem e-maila (do 10 e-maila). Možete se prijaviti na e-mail: miran.razlaz@gmail.com, a grupa započinje s radom kada se popuni. Tad će svi biti obaviješteni o točnim datumima održavanja radionica.

Ovu radionicu preporučamo kao izvrsnu, usmjerenu na istinsku pomoć, i vjerujemo da će dovesti do bitnih promjena u individualnim slučajevima te posljedično i šire.

Anketa

  • Jesu li se djelatnici Czss prema vama ponašali nepristrano i uljudno?

    Loading ... Učitavanje ...

Arhiva anketa

Otrov razvoda

Zaštita veze između roditelja i djeteta od osvetoljubivog bivšeg partnera

dr. Richard A. Warshak

 

Knjiga otrov razvodaKnjiga se može nabaviti u izdanju Algoritmove biblioteke Facta

Knjiga Divorce PoisonDetalje o izvorniku knjige na engleskom jeziku potražite na:
www.warshack.com

Preporučamo svim roditeljima koji traže praktične savjete da pročitaju knjigu Otrov razvoda, dr. Richard A. Warshak-a.