Najbolji roditelj su roditelji – Vodič za roditelje u razvodu

Naš novi priručnik “Najbolji roditelj su roditelji – Vodič za roditelje u razvodu” otisnut je i na putu je do centara za socijalnu skrb, vrtića, škola, domova zdravlja u Zagrebu.

Najtoplije zahvaljujemo Gradskom uredu za socijalnu skrb i osobe s invaliditetom Grada Zagreba bez čije potpore ovaj Vodič ne bismo mogli napisati i tiskati i zahvaljujući kojem je svih 2000 primjeraka besplatno. Također zahvaljujemo Zakladi Adris na potpori za projekt podizanja javne svijesti o problemu s kojima se djeca i njihove obitelji moraju tijekom i nakon razvoda suočavati i boriti.

Ukoliko vam naš priručnik ne bude dostupan u tiskanom obliku, možete ga naći i u ovom postu, kao i na našoj stranici “Za download”.

Molimo sve koji ga budu čitali za povratnu informaciju o korisnosti kao i za sve primjedbe i prijedloge koji bi pridonijeli većoj korisnosti našeg sljedećeg priručnika.

Najbolji roditelj su roditelji – Vodič za roditelje u razvodu (PDF, 1356 Kb)