Komentari na blogu

Dragi čitatelji ovoga bloga,

Svi komentari su snimljeni, a s bloga su obrisani i tako će biti i ubuduće. Cilj nam je informiranje roditelja u razvodu i nakon razvoda radi jačanja roditeljskih kompetencija s krajnjim ciljem zaštite interesa djece. Svaka ponuđena suradnja, komentar usmjeren na kvalitetu informacija i tekstova, ili prijedlog suradnje su dobrodošli na našu e-mail adresu. Međusobne razgovore čitatelja ćemo upriličiti u grupama samopomoći koje planiramo započeti u 2009. godini. O tome će obavijest pravodobno biti na ovom blogu.

Ovim putem se želimo zahvaliti Gradskom uredu za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje Grada Zagreba koji je pokazao osjetljivost za ovu problematiku i odobrio Udruzi financijska sredstva za tiskanje brošure: Vodič za roditelje u razvodu – A DIJETE? Brošura će u Centrima za socijalnu skrb biti dostupna u tiskanom te na ovom blogu u elektroničkom obliku početkom prosinca.