Bar nešto

Da više ne čekamo, objavit ćemo što smo do sad dobili:

1. Iskustvo s dežurnom socijalnom radnicom CZSS Trnje prilikom intervencije po pozivu policije. Izvadak iz dopisa: Socijalna radnica nije zauzimala niti moju stranu, niti stranu moje bivše supruge, nije stavljala dijete u središte konflikta, nije ga izlagala konfliktu lojalnosti, već je uravnoteženo, smireno, brzo i efikasno pristupila intervenciji, što je sve pridonijelo smanjivanju tenzija, a time i dobrobiti i zaštiti najugroženijeg člana obitelji, mojeg djeteta, mlt XY.

2. Iskustvo s psihologinjom CZSS Centar prilikom ‘mirenja’ supružnika. Izvadak iz dopisa:. Psihologinja CZSS Centar, obavila je posao pokušavajući smanjiti konflikt oko kontakata s djetetom, iako joj to nije bila dužnost. Izvješće za Sud je bilo gotovo unutar 10 dana.

3. Iskustvo sa socijalnom radnicom CZSS Novi Zagreb. Izvadak iz dopisa: Socijalna radnica CZSS Novi Zagreb obavila je uvid u uvjete u kojima dijete živi sa mnom, svojim ocem. O tome je napisala lijepo, ljudsko, nepristrano izviješće na čemu sam joj zahvalan.

4. Iskustvo s Policijom u Novom Zagrebu. Izvadak iz dopisa: Na poziv za intervenciju zbog obiteljskog nasilja i izlaganju djeteta obiteljskom nasilju, djelatnici Policije Novi Zagreb su se odmah odazvali. Posao su obavili stručno i diskretno nastojeći ne uznemiriti dijete. Odmah su pozvali i inspektora zaduženog za obiteljsko nasilje i dežurnu socijalnu radnicu. Svima sam im zahvalan za dobro i ljudski obavljen posao.

Za sad, toliko. Pišite nam.